Treće i posljednje izdanje događanja Cabaret a la carte donosi zanimljivo iznenađenje @ Opatija

Arhiva

Arhiva

U Cabaretu će nastupiti glumica, plesačica i pjevačica, dobitnica nagrade hrvatskog glumišta za najbolju glumicu 2013. godine i vrsna izvođačica mjuzikla – Elena Brumini!

Opatija – Treće izdanje glazbeno-scensko-plesnog događanja Cabaret a la carte, u sklopu manifestacije ”Ljeto na Ljetnoj” održat će se u utorak, 9. kolovoza u 21 sat na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji.

Posljednji je put da se ovaj program ove godine izvodi na opatijskom otvorenom teataru, a po još će nečemu biti posebno – donosi, naime, jedno privlačno i zanimljivo iznenađenje.

Uz cijenjenu jazz vokalisticu Lelu Kaplowitz i stalnu postavu benda – Sandro Legan na bubnjevima, Dorian Cuculić na klavijaturama i Dino Ivelja na kontrabasu – u Cabaretu će nastupiti glumica, plesačica i pjevačica, dobitnica nagrade hrvatskog glumišta za najbolju glumicu 2013. godine i vrsna izvođačica mjuzikla – Elena Brumini!

– Cabaret à la carte je cabaret zbog izbora glazbe i atmosfere, à la carte zbog široke ponude glazbenih brojeva od kojih publika odabire najdraže. Na taj način svaka izvedba postaje jedinstvena i različita, a publika je izravno uključena u stvaranje programa. Na njihovom će se meniju naći hitovi sredine prošlog stoljeća poput I Wanna be Loved by You, Is You Is or Is You Ain’t my Baby, Somewhere over the Rainbow, Singing in the Rain ili Why Don’t You Do Right, kazala je Petra Borovac iz Festivala Opatija.

Istaknula je da se odmak od uobičajene koncepcije koncerta postiže zabavnim prijelazima iz pjevanja u ples, skečevima ili razgovorom likova, razgovorom s publikom ili sviranjem neobičnih instrumenata – a sve to pridonosi cjelokupnom cabaretskom iskustvu.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti on-line na mojekarte.hr, u uredima Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici i Ulici maršala Tita 101 (bivši TIC), agenciji New Sound u Matuljima te novom prodajnom mjestu – trgovini Dallas Records Rijeka.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!