Treće kolo ''Rival male lige u trčanju''

mdragaMošćenička Draga – Triatlon klub ”Rival“ poziva sve zainteresirane na treće kolo ”Rival male lige u trčanju“, utrke u trčanju za djecu osnovnih škola Grada Rijeke i susjednih Gradova i Općina.
Treće kolo utrke održat će se u subotu, 6.veljače 2010., s početkom u 10.00 sati. Start i cilj utrke je u Mošćeničkoj Dragi, na rivi, ispred hotela ”Mediteran“.
Cilj ovih utrka je doprinijeti razvoju športskih programa za djecu. Promocija trčanja kao sporta koji je izuzetno koristan za kardiovaskularni, respiratorni i lokomotorni sustav djece u razvoju. Promicanje kretanja i fizičke aktivnosti djece zbog rizika gojaznosti. Promicanje zdravog života u prirodi kao jednog od čimbenika preventive negativnih ponašanja i ovisnosti kod djece i mladih. Razvijanje navike kod djece da se bave sportom, a trčanje je bazna disciplina kod većine sportova.
Cijeli program ”sportske subote” slijedi u nastavku:
Prijave i podizanje startnih brojeva:
9.15 – 9.45 sati – podizanje startnih brojeva i prijave za kategoriju A i B
11.00 – 11.30 sati – podizanje startnih brojeva i prijave za kategoriju C i D
Start utrka:
Kategorija A – prvi i drugi razred OŠ:
10.00 sati – dječaci
10.15 sati – djevojčice
Kategorija B – treći i četvrti razred OŠ:
10.30 sati – dječaci
10.45 sati – djevojčice
Kategorija C – peti i šesti razred OŠ:
11.35 sati – dječaci
12.00 sati – djevojčice
Kategorija D – sedmi i osmi razred OŠ:
12.30 sati – dječaci
13.00 sati – djevojčice
U pauzi između utrka oko 11.15 sati biti će organizirana dodjela diploma za najbolje u kategorijama A i B, dok će diplome najboljima za kategorije C i D biti dodijeljene nakon završetka posljednje utrke oko 13.45 sati. Nakon svake pojedine utrke po kategorijama predviđena je okrjepa za sudionike, a cijeli program biti će popraćen kao i do sada sa dobrom glazbom i ugodnom atmosferom glavnog organizatora Lige Triatlon kluba Rival iz Rijeke.
Sve kontakte i informacije o utrci možete pronaći na službenim stranicama.
Nikola Cvjetović

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net