Treći ovogodišnji 9. Ekološki sajam Opatija ove subote na Mrkatu

ARHIVA

– Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične, certificirane proizvode, poručili su organizatori iz udruge Žmergo.

Opatija – Treće ovogodišnje izdanje 9. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo održat će se ove subote, 28. travnja, od 8 do 13:30 sati.

– U subotu će se održati drugi proljetni opatijski Ekološki sajam u 2018., na već dobro poznatom starom mjestu – ispred tržnice Mrkat u razdoblju od 8 do 13:30 sati. Na sajmu će se okupiti dvadesetak eko certificiranih proizvođača koji će svoje ukusne i korisne eko proizvode ponuditi građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima. Proizvođači će ponuditi šarolike i prirodno uzgojene proizvode poput voća, povrća, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike kao i mnoge druge. Pozivamo sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da nam se pridruže u Opatiji te da se opskrbe najukusnijim i najzanimljivijim proizvodima koje mogu iskoristiti u nadolazećim proljetnim danima koji itekako podsjećaju na one ljetne. Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične, certificirane proizvode, poručili su organizatori iz udruge Žmergo.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net