Trenirajte s Mariom Mlinarićem, pridružite se aktivnim šetnjama, naučite tehnike masaže i uživajte u bogatoj ponudi opatijskih wellness centara

Nakon odlično prihvaćenih programa kroz cijeli ožujak, stigli smo do zadnjeg vikenda ovogodišnje manifestacije „Ožujak – Oaza wellnessa“ u kojem će svi posjetitelji imati priliku uključiti se u aktivnu šetnju ili vježbanje s Mariom Mlinarićem kao i u radionicu „Život je lijep“ spisateljice Ivane Grabar.

Opatija – Manifestacijom „Ožujak – oaza wellnessa“, uz brojne programe, treninge, radionice i tretmane, Opatija obilježava 130 godina od proglašenja prvim klimatskim lječilištem na Jadranu te postaje centar zdravstvenog turizma Hrvatske. Stoljetna tradicija zdravstvenog turizma u Opatiji danas je obogaćena suvremenim zdravstvenim ustanovama i vrhunski opremljenim wellness centrima koji nude potpunu relaksaciju i idealno su mjesto za rješavanje zdravstvenih tegoba. Pomladite duh i tijelo kroz fizičku aktivnost, ali i opuštanje uz masaže, tretmane uljepšavanja, medicinske tretmane i tradiciju istočnjačke medicine, a sve kroz jedinstvenu promotivnu ponudu, posebne popuste i promotivne wellness paket aranžmane.

U subotu, 30. ožujka s početkom u 10:00 sati ispred Ville Angioline krenut će besplatna nordijska šetnja u organizaciji KŠR Gorovo. Uz stručno vođenje, osigurani su i štapovi za 40 sudionika, a ove subote ruta nas vodi do Veprinca (uspon preko Ičića, a povratak povijesnim putem Mlekarice). Očekivano trajanje je 4 sata (10 km) na zahtjevnoj stazi. Sudionicima se preporučuje ponijeti vodu i kapu.

Tijekom poslijepodneva u subotu opet će svoja vrata otvoriti Dynamic Fitnessa u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, gdje će za sve zainteresirane od 12:00-16:00 sati biti besplatan ulaz i savjeti trenera.

U subotu, 30. ožujka u 17:00 sati u Villi Antonio održat će se predavanje „Život je lijep“ autorice Ivane Grabar. Autorica dvije hit knjige i omiljena kolumnistica Ivana Grabar, svima poznata kao Pink Pen, nakon dvije izdane knjige, brojnih javnih istupa, putovanja i gostovanja u drugim gradovima, napokon će i u svome gradu održati predavanje za sve one koji se žele napuniti pozitivom, čuti iskrenu, emotivnu i životnu priču žene čije knjige inspiriraju, a brojni tekstovi i citati koje svakodnevno nesebično dijeli, daju snažan vjetar u leđa, bude, potiču na razmišljanje i daju snagu za izazove koje život nosi. Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz obaveznu prijavu na ivana@pinkpen.com.hr.

U nedjelju, 31. ožujka, najpoznatiji hrvatski trener i motivator Mario Mlinarić održat će zadnji u seriji treninga na otvorenom, okupljanje u parku ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer u 10 sati nakon čega slijedi šetnja do šetnice Carmen Sylva gdje će se održati trening. Molimo sve zainteresirane da za vježbanje uzmu i prostirku za tlo.

Pozivamo sve posjetitelje da isprobaju i SightRunApp aplikaciju koju mogu preuzeti na svoj mobilni telefon (Android i IOS). Uživajte u jednom od najromantičnijih gradova u Europi na trkački način. Iskoristite svoj posjet Opatiji i poslušajte pričice o bogatoj povijesti ovog grada. Dozvolite vašim tenisicama da vas provedu kroz šarene parkove i bajkovite šetnice. Protrčite tik uz more čuvenom šetnicom Lungomare. Trčanje kroz Opatiju je prilika koja se ne propušta.

Tijekom opatijskog mjeseca sporta i zdravlja, hoteli i wellness centri pripremili su posebne ponude tretmana i wellness programa uz značajne popuste, a više informacija o programu i ponudi može se pronaći na internetskim stranicama Turističke zajednice – visitopatija.com.

 

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net