Trenirajte s Mariom Mlinarićem, vježbajte jogu, naučite tehnike masaže i uživajte u bogatoj ponudi opatijskih wellness i spa centara!

Nakon izrazito uspješne prve noćne trail utrke „Noćna Rika Carmen Sylva“ i nedjeljnog vježbanja s poznatim trenerom Mariom Mlinarićem brojna događanja u sklopu manifestacije „Ožujak – Oaza wellnessa“ nastavljaju se i ovog vikenda.

Opatija – Manifestacijom „Ožujak – oaza wellnessa“, uz brojne programe, treninge, radionice i tretmane, Opatija obilježava 130 godina od proglašenja prvim klimatskim lječilištem na Jadranu te postaje centar zdravstvenog turizma Hrvatske. Stoljetna tradicija zdravstvenog turizma u Opatiji danas je obogaćena suvremenim zdravstvenim ustanovama i vrhunski opremljenim wellness centrima koji nude potpunu relaksaciju i idealno su mjesto za rješavanje zdravstvenih tegoba. Pomladite duh i tijelo kroz fizičku aktivnost, ali i opuštanje uz masaže, tretmane uljepšavanja, medicinske tretmane i tradiciju istočnjačke medicine, a sve kroz jedinstvenu promotivnu ponudu, posebne popuste i promotivne wellness paket aranžmane.

U subotu, 16. ožujka s početkom u 10:00 sati ispred Ville Angioline krenut će besplatna nordijska šetnja u organizaciji KŠR Gorovo. Uz stručno vođenje, osigurani su i štapovi za 40 sudionika, a ove subote ruta nas vodi do Veprinca povijesnim putem Mlekarice. Očekivano trajanje je 2 sata 30 minuta na umjereno zahtjevnoj stazi. Sudionicima se preporučuje ponijeti vodu i kapu.

Tijekom poslijepodneva u subotu opet će svoja vrata otvoriti Dynamic Fitnessa u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, gdje će za sve zainteresirane od 12 do 16 sati biti besplatan ulaz i savjeti trenera.

U nedjelju, 17. ožujka, najpoznatiji hrvatski trener i motivator Mario Mlinarić održat će trening na otvorenom u parku ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer s početkom u 10 sati, a u slučaju kiše trening će se održati u maloj dvorani centra Gervais. Molimo sve zainteresirane da za vježbanje uzmu i prostirku za tlo.

U Amadria park hotelima ovog će se vikenda održati anti-age vikend u suradnji s dr. estetske medicine Elmom Bunar koja će na kratkom predavanju u subotu 16.03. prezentirati zanimljive detalje o neinvazivnoj estetskoj medicini, detoksikaciji i anti-agingu, a nakon toga svi sudionici mogu isprobati besplatne kratke tretmane – Ion Magnum Genius tretman i pregled kože Woodovom lampom, te HIFU tretman (High Intensity Focused Ultrasound).

Pozivamo sve posjetitelje da isprobaju i SightRunApp aplikaciju koju mogu preuzeti na svoj mobilni telefon (Android i IOS). Uživajte u jednom od najromantičnijih gradova u Europi na trkački način. Iskoristite svoj posjet Opatiji i poslušajte pričice o bogatoj povijesti ovog grada. Dozvolite vašim tenisicama da vas provedu kroz šarene parkove i bajkovite šetnice. Protrčite tik uz more čuvenom šetnicom Lungomare. Trčanje kroz Opatiju je prilika koja se ne propušta.

Tijekom opatijskog mjeseca sporta i zdravlja, hoteli i wellness centri pripremili su posebne ponude tretmana i wellness programa uz značajne popuste, a više informacija o programu i ponudi može se pronaći na internetskim stranicama Turističke zajednice – visitopatija.com.

 

error: Content is protected !!