Tri dana zabave: Opatija u novu 2017. godinu ulazi uz Maura Staraja i Nenu Belana

novogodisnji_picigin_2016_opatija_slatina_kukali_2

U Opatiji su otvorena 28 hotela u kojima će Novu godinu dočekati oko 4.200 gostiju. Najvećim brojem radi se o gostima iz Austrije, Njemačke, Slovenije i Italije te o domaćim gostima.

Opatija – Zanimljivim i raznovrsnim programom događanja Opatija završava ovu i započinje novu 2017. godinu, a prigodne aktivnosti počinju već danas, u petak, 30. prosinca na opatijskoj tržnici uz Sajam antikviteta i izložba odltimera, dok će uvijek dobro raspoloženi Dellboysi rasplesati Park Sv. Jakova u sklopu After Job Partya. U večernjim satima na tržnici će se održati koncert iznenađenja.

U subotu, 31. prosinca u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer s početkom u 12 sati održat će se dječji doček Nove godine, nakon kojeg će uslijediti popularna potraga za blagom. Program animacije u sklopu Kućice vilenjaka otvoren je u subotu i nedjelju od 11 do 18 sati, a svi mališani će uz navedeno moći uživati u božićnim filmovima i kreativnim radionicama.

Novogodišnja zdravica

Novogodišnja zdravica

Uz bogate programe dočeka u hotelima i restoranima, na otvorenom nas u Opatiji očekuju dva dočeka, na Ljetnoj pozornici gdje će nastupiti Božidarka – Matija Čerina Bogica & Largo te veliki doček na otvorenom ispred Opatijske tržnice gdje će nastupiti Mauro Staraj & La Banda i Neno Belan & Fiumens.

Novu godinu u Opatiji dočekuju tisuće gostiju, a 1. siječnja točno u podne okupljaju se na terasi hotela Kvarner gdje im se na devet jezika izravno obraćaju predstavnici Grada kako bi im poželjeli sreću i pozvali ih da se opet vrate u Opatiju. Najboljim željama i budućim druženjima nazdravlja se uz šampanjac poslužen u ekskluzivnoj čaši s ugraviranim prepoznatljivom opatijskim simbolom – djevojkom s galebom, koja gostima ostaje kao jedinstven poklon.

Nakon zdravice slijedi otvorenje kupališne sezone 2017. godine koju će tradicionalno novogodišnjim kupanjem u 13 sati otvoriti Opatijski kukali uz prigodan nastup Dine Antonića & 4 Shades, a repriza dočeka Nove godine počinje od 17 sati u Parku Sv. Jakov uz River Sharks.
U Opatiji su otvorena 28 hotela u kojima će Novu godinu dočekati oko 4.200 gostiju. Najvećim brojem radi se o gostima iz Austrije, Njemačke, Slovenije i Italije te o domaćim gostima.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!