Tri ministra stižu na otvorenja @ Thalasotherapia

Ministar zdravlja Rajko Ostojić otvorit će radiološki dijagnostički centar za oslikavanje u kardiologiji, i to u društvu kolega iz Vlade, ministra obrazovanja, znanosti i sporta Željka Jovanovića te ministra turizma Veljka Ostojića.

Opatija – Čak tri ministra stižu ovog ponedjeljka, 14. svibnja u Opatiju, i to sa zajedničkim ciljem – bolnicom Thalassotherapia koja je stjecište tri ključne djelatnosti ovoga područja, znanstvene, obrazovne i turističke. Upravo zato, ministar zdravlja Rajko Ostojić otvorit će radiološki dijagnostički centar za oslikavanje u kardiologiji, i to u društvu kolega iz Vlade, ministra obrazovanja, znanosti i sporta Željka Jovanovića te ministra turizma Veljka Ostojića, ali i drugih visokih uzvanika među kojima su obnašatelj dužnosti župana Vidoje Vujić te ravnatelj HZZO-a Siniša Varga.

Nije ovo otvorenje jedini događaj koji će se ”odigrati” ovog ponedjeljka u Thalasotherapiji, jer nakon razgledavanja bolnice, otvorit će se i potpuno obnovljeni odjel djelatnosti reumatologije, fizikalne medicine i rehabilitacije s 32 postelje, te predstaviti poslijediplomski interdisciplinarni studij ”Zdravstveni turizam”.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!