Tribina ‘Vodič za bolju kvalitetu životnog standarda osoba starije dobi’ sutra u vili Antonio @ Opatija

Tribina će se održati u ponedjeljak, 22.listopada u 17 sati u auditoriumu Vile Antonio, a najavljene su brojne teme vezane uz treću životnu dob.

Opatija – Hrvatska stranka umirovljenika gradska organizacija Opatija organizira tribinu ‘Vodič za bolju kvalitetu životnog standarda osoba starije dobi’.

Tribina će se održati u ponedjeljak, 22. listopada u 17 sati u auditoriumu Vile Antonio, a najavljene su brojne teme vezane uz treću životnu dob.

O mirovinskoj reformi govorit će gost tribine Silvano Hrelja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika, Mia Cvijetić, iz udruge SOS Rijeka održat će predavanje o ugovorima o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju, njezina kolegica Morena Lekan Šriglić, upoznat će prisutne s raskidom Ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju te o sudskoj praksi koja ih prati.

Prava iz socijalnog i zdravstvenog programa za starije građane Opatije predstavit će Gordana Grgurina i Đana Pahor, dok će se Darko Varljen osvrnuti na inicijativu o osnivanju dnevnog boravka za starije i invalidne osobe.

error: Content is protected !!