Tribute grupa The Dire Straits Experience otvara ovogodišnji program na Ljetnoj pozornici @ Opatija

Nostalgiju grupe The Dire Straits koja je s postojanjem službeno prestala 1995. godine oživio je White svojim projektom The Dire Straits Experience na kojem mu se pridružio bubnjar Chris Whitten koji je odradio jednu turneju s Knopflerom i Straitsima.

Opatija – Grupa The Dire Straits Experience, koju predvodi saksofonist Chris White koji je sudjelovao na posljednja dva albuma i oproštajnoj turneji popularnog benda The Dire Straits, otvorit će svojim nastupom u petak, 1. lipnja ovogodišnju koncertnu sezonu na Ljetnoj pozornici.

The Dire Straits, prvenstveno poznata po jednom od najboljih svjetskih gitarista i iznimnom autoru Marku Knopfleru, spada u sam vrh svjetske rock glazbe, a njihovi veliki hitovi poput Money for Nothing, Brothers in Arms, Tunnel of Love, Romeo and Juliet, Walk of Life, So Far Away, Twisting by the Pool te prvi singl Sultans of Swing i danas se često mogu čuti na radijskim valovima.
Nostalgiju grupe koja je s postojanjem službeno prestala 1995. godine oživio je White svojim projektom The Dire Straits Experience na kojem mu se pridružio bubnjar Chris Whitten koji je odradio jednu turneju s Knopflerom i Straitsima, te vrhunski glazbenici Terence Reis, Tim Walters, Simon Carter, Danny Schrogger, Paul Geary i Andrew Hawkins koji su surađivali s imenima poput Paula Younga, Anastacie, Georgea Michaela i Jamiroquaia.

– Ove godine, uz koncertne metropole London, Pariz, Amsterdam, Liverpool, Antwerpen, jedna od postaja njihove velike europske turneje je i Opatija. The Dire Straits Experience jamči iskustvo za pamćenje, poručili su organizatori iz Festivala Opatija.

Pretprodaja ulaznica kreće od 5. travnja na prodajnim mjestima Festivala Opatija i sustava Mojekarte.hr. U prodaji su samo sjedeća mjesta po cijeni od 200, 150 i 100 kuna do 10. svibnja, nakon čega cijena ulaznice poskupljuje za 50kn.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net