Trodnevna radionica – TriYoga Flows sa Santoshi

U Opatiji će održati pet radionica, a svi zainteresirani mogu se javiti na tel: 0955735391 i mail: renata.reiner@gmail.com …

Opatija – Certificirana instruktorica TriYoge Renata Reiner organizira od 19. do 21. svibnja u GH 4 opatijska cvijeta trodnevnu radionicu koja će po prvi put u Hrvatskoj ugostiti jednu od najpoznatijih i najiskusnijih učiteljica TriYoge u svijetu Santoshi. Cilj radionice je da takva druženja postanu tradicionalna i doprinesu promociji Opatije kao prepoznatljive wellness destinacije za domaće i inozemne ljubitelje yoge. TriYoga je poznati yoga brend u svijetu i upravo Santoshi ima veliko iskustvo podučavanja na seminarima u preko 20 zemalja Azije, Australije, Europe i Amerike. Posljednjih dvanaest godina provela je učeći direktno kao prva asistentica yogini Kaliji i stekla veliko iskustvo i znanje.

– Zadovoljstvo nam je po prvi put u Hrvatskoj ugostiti Santoshi, jednu od najpoznatijih i najiskusnijih učiteljica TriYoge danas u svijetu. Za nas je posebna radost što će se trodnevna radionica održati u Opatiji i želja nam je da to druženje postane tradicionalno i da doprinese promociji Opatije kao prepoznatljive wellness destinacije, kako za domaće tako i za inozemne ljubitelje yoge. TriYoga je poznati yoga brend u svijetu i upravo Santoshi ima veliko iskustvo od preko pet tisuća sati podučavanja yoge i preko tisuću sati radionica i seminara u preko 20 zemalja Azije, Australije, Evrope i Amerike. Posljednjih dvanaest godina provela je učeći direktno kao prva asistentica yogini Kaliji, te ju je pratila na međunarodnim radionicama, konferencijama i yoga kongresima i stekla je na taj način veliko iskustvo i znanje. Imamo jedinstvenu priliku vježbati sa Santoshi i uživati u yogi kod kuće, u našoj Opatiji, kazala je Renata Reiner, diplomirana instruktorica joge u tradiciji Swami Sivanande, učiteljica Hormon Yoge certificirana od Dinah Rodrigues, koautorica knjige „Moja menopauza“, učiteljica TriYoga Flows prema Kali Ray, učiteljica meditacije u tradiciji Sivanda joge, registrirana terapeutkinja Moono Mother te terapeutkinja BeBo Koncepta joge za inkontinenciju.

U Opatiji će održati pet radionica, a svi zainteresirani mogu se javiti na tel: 0955735391 i mail: renata.reiner@gmail.com.

Kristina Tubić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!