Trofej Učka: Kišerlovski brani naslov

biciklisti_lovran…start utrke je na Bregima zbog radova na cesti, a prijavljeni su svi naši najbolji biciklisti…
Bregi – Biciklistički klub Rijeka danas će biti domaćin 33. ”Trofeja Učka”, utrke koja se boduje za Brdsko prvenstvo Hrvatske u kategorijama seniori Elite i seniorke, U-23, kadeti, početnici i veterani.
Lani je slavio Emanuel Kišerlovsk i na dionici dugoj 18 kilometara koja će ove godine biti nešto kraća zbog radova na cesti. Početak utrke je u Bregima, a staza će biti kraća za sedam kilometara. Treba naglasiti da će dionica od Poklona prema Veprincu za promet biti zatvorena od 14.45 do 16.15 sati.
– Start utrke ovoga puta neće biti na Costabeli jer su u tijeku radovi u prometu na dionici Matulji – Frančići, svugdje se kopa i besmisleno je bilo forsirati da se tamo vozi. Zato smo prebacili start na Bregi. Prijavljeni su svi naši najbolji biciklisti, ne računajući vozače s Pro Toura, Roberta Kišerlovskog i Vladimira Miholjevića – ustvrdio je Sandro Vrancich, predsjednik Biciklističkog kluba ”Rijeka”. Robert Kišerlovski je potvrdio da će, ako obaveze dopuste, doći na utrku kao gost.
– Seniori i natjecatelji do 23 godine startat će u 15.20 sati. Dolazak na cilj se očekuje negdje za oko pola sata. Svake godine je natjecanje sve bolje. Ovoga puta nastupit će oko 120 natjecatelja u svim kategorijama.
Najveća borba bit će među seniorima, točnije vozačima ”Loborike” koji su najbolji – dodao je Vrancich. S Veprinca će u 15 sati krenuti početnici, a u 15.10 sati kadeti koji će morati svladati stazu u dužini od sedam kilometara, a cilj je, kao i seniorima, na Poklonu.
Ivan Mellor / Novi list / Liburnija.net

error: Content is protected !!