Tulum u podzemlju: Atraktivni novogodišnji afterparty održava se u bunkeru na Tošini @ Opatija

…ilustracija…

Dakle, start tuluma je noćas u 2.30 sati, a kraj je „kada posljednja osoba prestane plesati“. Ulaz se naplaćuje 30 kuna, a za glazbu su zaduženi Marcel, b2b, JKBC i gostujući DJ-i. Više informacija dostupno je putem stranice na Facebooku.

Volosko/Tošina – Podzemno sklonište na Tošini ugostit će večeras (točnije, sutra ujutro) jedan od najzanimljivijih novogodišnjih događanja – afterparty uz house i techno glazbu koji počinje kada utihnu svi vatrometi i glazba tamburaša, odnosno u 2.30 sati ujutro.

– Ovo je after. After vatrometima, otvorenim šampanjcima, ponoćnim poljupcima; after svim ostalim konformističkih sranjima koje već idu uz doček nove kalendarske godine. Event je polu-zatvorenog tipa, stoga je poželjno najaviti svoj dolazak, porukom na stranici ili nekom od organizatora, ali svi su dobrodošli, uz uvjet da nisu kreteni, i da ne gnjave izvođače (previše). Ulaz se naplaćuje kako bismo pokrili troškove zakupa prostora. Cilj je pripremiti ugodan prostor, stvoriti ugodno druženje, te odličan party. Pripremamo dance floor, ali i chillout zonu, poručili su organizatori iz opatijske udruge Horizon.

>Dakle, start tuluma je noćas u 2.30 sati, a kraj je „kada posljednja osoba prestane plesati“. Ulaz se naplaćuje 30 kuna, a za glazbu su zaduženi Marcel, b2b, JKBC i gostujući DJ-i. Više informacija dostupno je putem stranice na Facebooku.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!