Turistička nova godina počinje uz čašu pjenušca na terasi hotela Kvarner

novogodisnja_zdravica_opatija_hotel_kvarner_2013

Tisuće gostiju očekuje se na tradicionalnoj zdravici na terasi hotela Kvarner koja će se održati u četvrtak, 1. siječnja u 12 sati, uz nastup Puhačkog orkestra Lovran i prigodne čestitke na devet jezika. Svi posjetitelji dobit će na dar čašu za pjenušac s ugraviranim poznatim opatijskim motivom – Djevojkom s galebom.

Opatija – Tradicionalnom novogodišnjom zdravicom na terasi hotela Kvarner, u četvrtak, 1. siječnja točno u 12 sati, Opatija će svojim gostima zaželjeti sretnu Novu godinu i zahvaliti im što su upravo ovaj grad izabrali za doček 2015. godine.

Na devet jezika, prigodnu čestitku gostima uputit će predstavnici Grada Opatije, predstavnik Primorsko-goranske županije, direktorica Turističke zajednice Grada Opatije Suzi Petričić i drugi uzvanici. Zajedno s brojnim posjetiteljima nazdravit će pjenušcem iz čaša s ugraviranim poznatim opatijskim motivom – Djevojkom s galebom, koje će gostima ostati na poklon kao jedinstveni suvenir i sjećanje na novogodišnji provod u Opatiji.

U programu, koji će voditi Karmela Vukov Colić, nastupit će Puhački orkestar Lovran i izvesti klasični božićno-novogodišnji repertoar, a nakon zdravice, druženje će se nastaviti u Portiću uz duo The Blondes. Novogodišnju čestitku Opatijcima i svim posjetiteljima Kraljice Jadrana uputit će i Opatijski kukali, na svoj već poznat način – u 13 sati okupit će se na plaži Slatina, službeno otvoriti sezonu kupanja te iz morskih valova ispred kipa Djevojke s galebom nazdraviti Novoj godini.

Podsjetimo, novogodišnji doček u Opatiji održat će se na Ljetnoj pozornici u srijedu, 31. prosinca od 21.30 sati, a uz program nazvan ”Groznica novogodišnje večeri“ ispunjen hitovima ludih sedamdesetih i osamdesetih godina, pod velikom disko-kuglom sve posjetitelje u 2015. godinu uvest će DJ Luca Montecchi i DJ Šajeta.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net