Turistička rožica @ Matulji

Liburnija.net: Arhiva

Liburnija.net: Arhiva

…komisija će od 18. do 22. srpnja obilaziti sve prijavljene…
…turistička zajednica općine Matulji raspisala je i javni natječaj za izbor fotografija karakterističnog motiva Matuljskog kraja…

Matulji – U sklopu akcije ‘Volim Hrvatsku – Matujska turistička rožica’, Turistička zajednica Matulji i ove godine nagrađuje najbalkon, najokućnicu i najugostiteljski objekt.
Prijave se primaju do 12. srpnja 2011. godine na adresu Turistička zajednica Matulji, Trg M. Tita 11, 51211 Matulji, e-mail tzmatulji@tzmatulji.hr , tel. 276 – 789 ili fax. 276 221, od ponedjeljka do petka od 08-16 sati.
Komisija će od 18. do 22. srpnja obilaziti sve prijavljene, a svečana podjela nagrada biti će održana u sklopu ljetne manifestacije ‘Tramontana će vas ofriškat’ 14. kolovoza 2011. godine u 21 sat ispred zgrade općine Matulji.
Turistička zajednica općine Matulji raspisala je i javni natječaj za izbor fotografija karakterističnog motiva Matuljskog kraja kojim se žele privući svi fotografi koji su bilježili i bilježe svoja iskustva i zapažanja na području Matuljskog kraja i to na temu ‘Zašto volim matuljski kraj’.
Radove možete slati na adresu Turistička zajednica općine Matulji, Trg Maršala Tita 11, 51211 Matulji, najkasnije do 25. srpnja 2011. godine.
Najbolje fotografije biti će novčano nagrađene i predstavljene na izložbi, a više detalja moguće je pronaći na www.tzmatulji.hr.
Ivan Mellor / R-1.hr / Liburnija.net