Turistička zajednica grada Opatije organizira aktivne šetnje svake subote do prosinca

Ova je subota rezervirana za šetnju do Ičića…

Opatija – U sklopu projekta „Opatija – zdravi grad“, Turistička zajednica grada Opatije organizira aktivne šetnje (nordijsko hodanje) koje će se u razdoblju od 18. rujna do 18. prosinca održavati svake subote, s početkom u 10 sati ispred Ville Angioline.

Ova je subota rezervirana za šetnju lungomare do Ičića (Opatija (Villa Angiolina) –  Slatina – Lungomare – Ičići – Lungomare – Slatina – Villa Angiolina), u trajanju od oko 2 sata, a iz TZ ističu kako će hodanje biti otkazano samo u slučaju izrazito lošeg vremena, pošto se radi o ravnoj ruti uz more te je izvediva i u slučaju lagane kiše.

Svi sudionici moraju biti adekvatno obučeni (sportska odjeća i tenisice), a preporuka je i da sa sobom uzmu 1,5 litre vode i kapu. Također, iz TZ upozoravaju kako svi sudionici imaju obavezu upisati se u prijavnu listu te svojim potpisom obavezuju se da će se pridržavati epidemioloških mjera propisanih od strane HZJZ. Svojim potpisom sudionici garantiraju da ne boluju od COVID 19 bolesti te da im nije propisana mjera samoizolacije.