Turistička zajednica grada Opatije sudjelovala na najvećoj svjetskoj kongresnoj burzi IMEX u Frankfurtu

– Tijekom 3 dana održali smo 20 sastanaka, te zaprimili konkretne upite za potencijalne kongrese u 2019., 2021. i 2023. godini, rekli su iz Turističke zajednice Grada Opatija.

Opatija – Turistička zajednica grada Opatija sudjelovala je od 15. do 17. svibnja na najvećoj svjetskoj kongresnoj burzi IMEX u Frankfurtu. IMEX svake godine okuplja izlagače iz cijelog svijeta, te je mjesto na kojem se destinacije, hoteli, agencije i drugi dionici kongresne ponude susreću s pozvanim kupcima iz cijelog svijeta. Ove godine je na IMEX-u bilo oko 3.500 izlagača iz više od 150 zemalja.

– Nastupom na IMEX-u, kao jednoj od najvećih kongresnih burzi u svijetu, želimo pozicionirati Opatiju kao važnu kongresnu destinaciju u Hrvatskoj, informirati kupce o mogućnostima koje im se pružaju u Opatiji, te osigurati vidljivost destinacije na međunarodnom kongresnom tržištu. Tijekom 3 dana održali smo 20 sastanaka, te zaprimili konkretne upite za potencijalne kongrese u 2019., 2021. i 2023. godini, rekli su iz Turističke zajednice Grada Opatija.

N. C. / PodUčkun.net