Turistička zajednica Ičići sa 100 tisuća kuna sufinancirat će 12 događanja u tom mjestu ove godine

Ukupno je sufinancirano 12 događanja, a najveći iznos potpore,  20 tisuća kuna, dobila je Ženska klapa Kamelija, za Svečani koncert povodom 20. obljetnice djelovanja.

Ičići – Turistička zajednica mjesta Ičići sa 100 tisuća kuna ove će godine sufinancirati manifestacije koje se odvijaju na području ovog opatijskog naselja. Ukupno je sufinancirano 12 događanja, a najveći iznos potpore,  20 tisuća kuna, dobila je Ženska klapa Kamelija, za Svečani koncert povodom 20. obljetnice djelovanja. Tek nešto manje, 16 tisuća kuna, dobio je Klub odbojke na pijesku Opatija za turnir Masters Ičići Croatia Open 2019., a još 3.000 kuna pripalo im je za Teens Ičići Croatia Open 2019.

Po visini potpore slijedi Zajednica Talijana Mošćenička Draga kojoj je za Jerry Ricks Blues Festival, događanje koje će blues glazbom povezati čitavu rivijeru od Drage do Kastva, odobreno 11 tisuća kuna, a jednako toliko dobio je i Vedran Ružić za jazz koncertnu predstavu Libertin.

Dane Ičića, koje organizira tamošnji Mjesni odbor, Turistička zajednica sufinancirat će sa 10 tisuća kuna, a tisuću kuna manje dobit će FA Zora za folklorne večri u Ičićima. Ostala događanja uglavnom su sportska – 7.000 kuna ide KŠR Gorovo za događanje Svaki korak je važan, 4.000 kuna Jacht klubu Opatija za ACI Cup Optimist, ŠRK Ičići dobit će po 2.000 kuna za dvije svoje manifestacije – Novogodišnji kup i Memorijal kap. Igor Žiganto.

Dvanaesti sufinancirani program jest Kako glumiti normalnog čovjeka u organizaciji Braniteljske udruge za kulturu, za koji je odobren iznos od 5 tisuća kuna.

 

error: Content is protected !!