Turistički laureati: Bevanda proglašena najboljim hrvatskim restoranom, Katarina Line turističkom agencijom @ Opatija

Restoran Bevanda

Restoran Bevanda

Uz Thalasso Wellness Centar, koji je od Hrvatske gospodarske komore nagrađen kao najbolje spa lječilište u Hrvatskoj, Opatija se tako može pohvaliti s tri turistička objekta koja su u samom vrhu hrvatske ponude.

Opatija – Nagradom za ”najbolje od najboljih” završeni su Dani hrvatskog turizma, a među nagrađenima u deset kategorija turističkih nagrada našla su se i dva laureata iz Opatije. Tako je restoranom godine proglašena opatijska Bevanda, a turističkom agencijom godine Katarina Line.

Arhiva: ilustracija...

Arhiva: ilustracija…

Prilikom svečane dodjele nagrada ministar turizma Gari Cappelli naglasio je važnost suradnje među dionicama u turizmu kao jednog od ključnih faktora razvoja turizma i odličnih turističkih rezultata u ovoj godini.

– Hrvatski turizam iz godine u godinu ostvaruje sve bolje rezultate i u tom smjeru se želimo nastaviti razvijati i obarati rekorde. Turizam ima važnu ulogu za ukupno gospodarstvo Hrvatske i zato je iznimno važno da se nastavimo razvijati te time pružimo primjer i damo poticaj i drugim sektorima u Hrvatskoj. Stoga ovim putem čestitam svim nagrađenima, nominiranima, ali i svim djelatnicima u hrvatskom turizmu, jer su oni ti koji turizam čine ustinu konkurentnim i koji svojom kreativnošću i radom Hrvatsku čine atraktivnom i jednom od najpoželjnijih svjetskih turističkih destinacija, istaknuo je ministar Cappelli.

Uz Thalasso Wellness Centar, koji je od Hrvatske gospodarske komore nagrađen kao najbolje spa lječilište u Hrvatskoj, Opatija se tako može pohvaliti s tri turistička objekta koja su u samom vrhu hrvatske ponude. Inače, Bevanda je nagrađena i drugim mjestom u kategoriji jedinstvenih luksuznih hotela, u sklopu nagrade Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku HGK.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!