Turizam čine ljudi

Hotel Mozart - 2. najbolji mali hotel na Jadranu

Hotel Mozart - 2. najbolji mali hotel na Jadranu

Opatija – U uredu gradonačelnika Grada Opatije danas, s početkom u 10 sati, održano je primanje za zaslužne djelatnike na području Grada Opatije.
U akciji Turističke zajednice Primorsko-goranske županije – ”Volim Hrvatsku 2009”, za djelatnika godine nagrađeni su: za najboljeg turističkog djelatnika, u kategoriji prodaje i marketinga u turizmu Mirjana Erceg (Liburnija Rivjera Hoteli, Opatija); u kategoriji turistički animator godine Milorad Stanić (Liburnija Rivjera Hoteli, Opatija); u kategoriji djelatnik hotelskog domaćinstva Mirjana Đurđević (Grand hotel Adriatic, Opatija), a u kategoriji policajac godine Božidar Ružić – pomoćnik načelnika za sigurnost cestovnog prometa u Opatiji.
U sklopu akcije ”Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku” nagradu za drugi mali najbolji hotel na Jadranu dobio je vlasnik hotela Mozart – Abi Shalabi, dok je u sklopu te iste akcije hotel 4 opatijska cvijeta osvojio nagradu kao 3. najbolji hotel na Jadranu s 4 zvjezdice – nagradu je primio Vedran Gržetić, direktor Millennium hotela.
Čestitke svima!
Nikola Cvjetović

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net