VIDEO/FOTO Tvrtka Pul slavi deset godina uspješnog rada uz Dane otvorenih vrata

Povodom obljetnice organiziramo Dane otvorenih vrata od 21. do 26. rujna, doznajte sve o hibridnim pećima na pelete i drva uz prigodne akcije i poklone.

Kastav – Ove godine specijalizirana tvrtka Pul d.o.o. u segmentu grijanja na biomasu – drva i pelete obilježava 10. godina uspješnog rada. U vrijeme razvijanja bila je jedina tvrtka koja je tržištu ponudila sada već prihvaćen i povoljan način grijanja na pelet. Svojim klijentima nudi prodaju i montažu peći, kamina , kotlova na pelete drva, pelete, plin.

– Između ostalog, našim kupcima nudimo projektiranje uz kompletnu izradu UNUTARNJIH KAMINA i njegove obloge: od 3D idejnih rješenja do montaže kamina i kaminskih obloga po sistemu “ključ-u-ruke”. Pratimo i kreiramo nove trendove u izradi obloga koristeći suvremene tehnološke koncepte kao što je oblaganje ložišta kalcij-silikatnim pločama vodećeg svjetskog proizvođača, danske tvrtke “Skamol” te prirodne materijale poput kamena, drva, stakla i keramike. U mogućnosti smo odgovoriti svim zahtjevima kupaca i specifičnostima prostora, poručili su iz tvrtke Pul.

Ovlašteni su serviseri te zastupnici vodećih europskih proizvođača na području grijanja na pelete: talijanske tvrtke Gruppo Piazzetta te slovenske Biodom 27 za hrvatsko tržište.

– Višegodišnje iskustvo u instaliranju i servisiranju peći na pelete omogućilo nam je da spoznamo važnost kvalitete peleta, stoga već niz godina u ponudi imamo više vrsta PELETA hrvatskih proizvođača . U našem prodajnom salonu na adresi Spinčići 172a moguće je pelete kupiti tijekom cijele kalendarske godine i izvan sezone grijanja kada imamo već poznate promotivne ponude. Uz prodaju peleta nudimo i dostavu. Nudimo izradu i montažu novih INOX DIMNJAKA namijenjene različitim vrstama ložišta i goriva te izvodimo sanacije postojećih dimnjaka, dodali su iz tvrtke PUL uz poruku da se na jednom mjestu mogu dobiti savjeti te informacije o prodaji i montaži…

Za narudžbe i dostavu peleta nazovite 051/275-074

U našu smo ponudu smo uvrstili i veliku paletu vrtnih kamina – roštilja, vanjskih vrtnih modularnih kuhinja te krušnih peći renomiranog proizvođača Sunday Grill.

Najavljujemo premijerno na tržištu novi proizvod, hibridne peći na pelet i drva . Praktičnost i ekonomičnost peleta spaja se s umirujućim pucketajućim zvukom drva stvarajući hibridnu peć. Više se ne morate pri izboru proizvoda orijentirati na drvo ili pelet, od sada možete uživati u svim prednostima oba načina zagrijavanja objedinjena u jednom uređaju …

Povodom obljetnice organiziramo Dane otvorenih vrata od 21. do 26. rujna, doznajte sve o hibridnim pećima na pelete i drva uz prigodne akcije i poklone.

Prodajno izložbeni salon nalazi se na adresi Spinčići 172 A, Kastav. U njemu će Vam naše stručno osoblje odgovoriti na sva tehnička i komercijalna pitanja te svojim savjetima pomoći u odabiru najadekvatnijeg grijanja. Tu možete izabrati između široke palete peći, kamina, vrtnih kamina, modularnih vrtnih kuhinja, krušnih peći i kotlova na drva i pelete te dogovoriti usluge montaže i servisiranja.

Radno vrijeme izložbeno prodajnog salona je radnim danom od 8 do 17 sati, subotom od 8 do 13 sati.

error: Content is protected !!