TZM Ičići: Prigodnim druženjem obilježili dobru turističku sezonu

2_regata_barkajola_melkior_paragvaj_2016_icici_2_01

– Prisutan je rastući trend porasta kapaciteta iz godine u godinu te se pripremaju nove turističke manifestacije i očekuju još bolji rezultati u 2017. godini, istaknula je Tatjana Bartolin, direktorica TZM Ičići.

Ičići – U organizaciji Turističke zajednice mjesta Ičići, za goste i sve posjetitelje ispred Turističkog ureda jučer je održano prigodno druženje uz glazbeni dio programa ususret nadolazećim blagdanima.

– Turistička sezona ove godine bila je rekordna te su Ičići kao mjesto ugostili i do 100.000 gostiju. Zahvaljujući dobroj komunikaciji i suradnji svih fizičkih i pravnih subjekata u mjestu, ova godina bila je izrazito uspješna. Uz najavu novih investicija za 2017. godinu, očekuju se novi turistički sadržaji koji će uz sadašnje dominantne proizvode – sunce i more, nautički i sportski turizam, imati novu funkciju s izraženom perspektivom razvoja. Udio obiteljskog smještaja čini 54% u ukupnim noćenjima, a prosječno trajanje zadržavanja gosta u mjestu je 6,3 dana. Prisutan je rastući trend porasta kapaciteta iz godine u godinu te se pripremaju nove turističke manifestacije i očekuju još bolji rezultati u 2017. godini, istaknula je Tatjana Bartolin, direktorica TZM Ičići.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!