U Adria Renaultu na Škurinjama Vaš polovni Clio vrijedi više!

Vlasnici starijih verzija Clia dobit će do 4.000 kuna uvećanja vrijednosti njihovog polovnog vozila ukoliko se odluče zamijeniti ga za Clio nove generacije!

Novi Clio donosi revoluciju popularnog Renaultovog modela!

Rijeka – Dan otvorenih vrata Renaulta ove godine proći će u znaku novog modela Renault Clio, koji u svojoj petoj „inkarnaciji“ donosi pravu revoluciju i u vanjskom izgledu i u unutrašnjosti ovog popularnog gradskog automobila.

No, za vlasnike starijih modela Renault Clio ovaj Dan otvorenih vrata u salonu Adria Renault na Škurinjama donijet će i odlične dodatne pogodnosti i olakšati im odluku o prelasku na novu generaciju omiljenog Renaultovog modela.

Boris Skoblar

– Za sve vlasnike starnijih modela ovog automobila pripremili smo dodatne pogodnosti ukoliko se odluče zamijeniti svoje polovno vozilo za novi Clio. Naime, pripremili smo bonove kojima se uvećava vrijednost procjene njihovih vozila, ovisno o modelu koji posjeduju. Tako Clio 1 uvećavamo za 1.000 kuna, Clio 2 za 2.000 kuna, Clio 3 za 3.000 kuna, a Clio 4 za 4.000 kuna. Svi koji naprave procjenu dobiti će jedan vrijednosni bon koji vrijedi do kraja listopada do kada se mogu odlučiti za kupovinu novog Clia 5, kazao je voditelj prodaje u Adria Renaultu Boris Skoblar.

Voucher za bonus na polovne modele Clia

Besplatna procjena vozila radi se u servisu Adria Renault koji se nalazi u sklopu istoimenog autocentra na Škurinjama, na adresi Mihačeva draga 7.

– Za Dane otvorenih vrata, ovaj petak i subotu, otvoreni smo od 8 ujutro do osam navečer i nije se potrebno prethodno naručiti za pregled vozila. Svi zainteresirani mići će taj dan isprobati novi Renault Clio koji će vas oduševiti na prvu, poručio je Skoblar.

Inače, novi Renault Clio tek je nedavno premijerno prikazan na salonu automobila u Ženevi i sada se prvi puta nalazi u prodaji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj. U odnosu na dosadašnje modele donosi sasvim novi, robustan i moderan izgled s „odvažnijim“ prednjim dijelom, ali i redizajniranu i digitaliziranu unutrašnjost kojom dominira 9,3-inčni zaslon osjetljiv na dodir putem kojeg je moguće kontrolirati većinu funkcija automobila.

Svojim dimenzijama novi Clio odskače od većine automobila u svojoj klasi i može se podičiti prostranošću koja je dosad bila nezamisliva te prtljažnikom zapremine 391 litre, značajno više nego u prijašnjoj generaciji.

Atraktivnu vanjštinu i unutrašnjost novog Clia prati i kvaliteta „ispod haube“, uz benzinske i dizelske motore snage od 75 do 130 KS, koji pritom ispunjavaju najnovije europske norme.

Više informacija o vozilu potražite na stranicama Adria Renaulta!

error: Content is protected !!