U dva navrata mobilno reciklažno dvorište na meti lopova

– Zbog ugrožene sigurnosti u radu Mobilno reciklažno dvorište je privremeno povučeno s terena te se pristupilo radovima na popravku. Nakon dostave rezervnih dijelova šteta će biti sanirana, a MRD će biti raspoređeno na teren u skladu s planom postave, javili su iz grada Opatije.

Ičići, Veprinac- Mobilno reciklažno dvorište Opatija tijekom posljednjih desetak dana dva puta je bilo meta krađe odnosno oštećenja, na lokacijama Ičići i Veprinac, pri čemu je u prvom navratu ukradeno vitlo koje služi za otvaranje donjeg dijela bočnih vrata, a u drugom je došlo do oštećenja drugog vitla Mobilnog reciklažnog dvorišta te do oštećenja aluminijskih ulaznih vrata.

– Ukupna procijenjena šteta veća je od 6.000,00 kn. Obje situacije prijavljene su policiji, a Komunalac d.o.o. će podnijeti i krivičnu prijavu protiv nepoznatih počinitelja. Zbog ugrožene sigurnosti u radu Mobilno reciklažno dvorište je privremeno povučeno s terena te se pristupilo radovima na popravku. Nakon dostave rezervnih dijelova šteta će biti sanirana, a MRD će biti raspoređeno na teren u skladu s planom postave.
error: Content is protected !!