ERSTE AD

U Kastvu se snima Južni vetar 2, mole se građani da ne parkiraju od Trga Matka Laginje do Trga Lokvina

Redatelj filma je Miloš Avramović, a glumačku ekipu predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Goran Navojec, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček i Luka Gabrić. Premijera je planirana za početak 2021. godine.

Kastav – U Kastvu se sutra snima nastavak srbijanskog hit filma Južni vetar 2. Ekipa Južnog vetra snimat će na potezu od Trga Matka Laginje do Trga Lokvina.

Mole se stoga građani da na tom potezu ne parkiraju vozila u razdoblju od 8. listopada u 18 sati, do 9. listopada u 18 sati.

— Nakon što je u Kastvu snimana i druga sezona Netflixove serija „Novine“, suradnja s ekipom Južnog vetra nastavak je promocije našeg grada u filmskoj industriji. S obzirom na činjenicu da filmski turizam postaje sve popularniji na globalnom turističkom tržištu, rado smo se uključili u ovaj projekt uzimajući u obzir značaj filmskih lokacija u odabiru odmorišnih destinacija. Kastav je
izrazito izletnička destinacija i ovakva promocija grada zasigurno će nam donijeti porast posjetitelja. Osim toga, filmska ekipa je smještena na području Kastva kod naših iznajmljivača što će doprinijeti i posezonskim rezultatima, ističe gradonačelnik Kastva Matej Mostarac.

Redatelj filma je Miloš Avramović, a glumačku ekipu predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Goran Navojec, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček i Luka Gabrić.  Premijera je planirana za početak 2021. godine.

error: Content is protected !!