U Lovranu se ukida punkt za testiranje na COVID-19, ostaju lokacije u Opatiji, Matuljima i Mošćeničkoj Dragi

Lokacije u Opatiji, Matuljima i Mošćeničkoj Dragi i dalje su na raspolaganju.

Lovran – U Lovranu je danas, u nedjelju 19. rujna, zadnji dan rada punkta za testiranje na COVID-19. Lokacije u Opatiji, Matuljima i Mošćeničkoj Dragi i dalje su na raspolaganju.

Dom zdravlja u Opatiji (Stubište dr. Vande Ekl 1) testiranje (BAT) vrši od ponedjeljka do petka od 7 do 9 sati te subotom od 8 do 10 sati; rezultati testa gotovi su u 30 minuta, cijena je 150 kuna i plaća se isključivo gotovinom. Na lokaciji Hotela Belvedere (Ive Kaline 2), testiranje (BAT i PCR) je moguće učiniti od ponedjeljka do subote u razdoblju od 8 do 10 sati. Za brzi antigenski test rezultati su gotovi u 30 minuta i cijena je 125 kuna, dok za PCR test rezultate treba čekati 24 sata i cijena je 390 kuna. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini. Hotel Paris u Opatiji također i dalje vrši testiranje i to BAT i PCR, svakim danom od 9 do 11 sati. Rezultati BAT gotovi su u 60 minuta, a PCR 24 sata. Cijena brzog antigenskog testa (uz promo kod 100MEDI) iznosi 100 kuna, dok je za PCR potrebno izdvojiti 550 kuna. Naručivanje i plaćanje vrši se putem app.medico.hr.

U Mošćeničkoj Dragi brzi antigenski te PCR test moguće je učiniti u novoj zgradi Općine (Barba Rike 5a), svakodnevno od 12 do 14 sati. Rezultati brzog antigenog testa gotovi su u 30 minuta i cijena je 100 kuna, a PCR u 24 sata i cijena je 550 kuna (promo kod 100 MEDI). Naručivanje i plaćanje vrši se putem app.medico.hr.

U Matuljima testiranja obavlja Ustanova Medris u Zdravstvenom centru Matulji (Ulica dalmatinskih brigada 30b), a mogu se obaviti svakoga dana (uključujući subote/nedjelje/blagdane) u vremenu od 7 do 21 sat, a uključuje i izdavanje digitalne Covid potvrde za sve koji se testiraju.