U Mini galeriji Jadran u Krešimirovoj u petak otvara se izložba Damira Steinfla

Publika će moći vidjeti Steinflovu orginal tablu naslovnice časopisa Val, nacrtanu 2005. godine za specijalni broj tog časopisa posvećen Ri Rocku-u. Damir Steinfl je u periodu 2005. i 2006. uređivao posebne strip priloge časopisu za mlade Val, čiji je izdavač bila tvrtka MMC koja je u tom periodu vodila Klub Palach.

Rijeka – Povodom otvorenja 1. Kvarnerske kolonije autorskog stripa i ilustracija čiji je voditelj Damir Steinfl, petak, 6. studenog u 19.00 sati u Exportu na Delti održat će se i otvorenje izložbe radova hrvatskih strip autora.

U Mini galeriji Jadran, Krešimirova 26, u 20.30 sati biti će otvorena izložba Damira Steinfla na kojoj će publika moći vidjeti Steinflovu orginal tablu naslovnice časopisa Val, nacrtanu 2005. godine za specijalni broj tog časopisa posvećen Ri Rocku-u. Damir Steinfl je u periodu 2005. i 2006. uređivao posebne strip priloge časopisu za mlade Val, čiji je izdavač bila tvrtka MMC koja je u tom periodu vodila Klub Palach. Ovom prilikom posjetitelji će moći i besplatno dobiti taj broj Val-a. Program u klubu Jadran je zamišljen kao druženje publike i sudionika kolonije nakon otvorenja izložbe u Exportdrvu.

Damir Steinfl rođen je u Rijeci 1977. godine. Živi u Opatiji gdje je završio gimnaziju i Fakultet za hotelski i turistički menadžment, VII stupanj. Aktivno sudjeluje na hrvatskoj strip sceni od 1994. godine. Prvi strip objavljuje 1994. godine u strip časopisu “Patak”. Bavi se i ilustracijom.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a što se tiču sprječavanja širenja zaraze bolešću COVID-19.
Također, svi sudionici i gledatelji pozivaju se na poštivanje preporuka, pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost i nošenje zaštitnih maski za lice.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net