U OKU KAMERE 276 pasa iz 11 država predstavilo se na Nacionalnoj izložbi pasa u Lovranu

U OKU KAMERE 276 pasa iz 11 država predstavilo se na Nacionalnoj izložbi pasa u Lovranu

Najljepši psi na izložbi

Američka akita u vlasništvu Doroftei Liliane (IT) najljepši je mladi pas izložbe, a najljepši pas izložbe je Posavski gonič u vlasništvu Daria Košare (HR).

Lovran – Kinološko društvo Opatija uspješno je organiziralo Nacionalnu izložbu pasa na nogometnom igralištu NK “Lovran”. Na izložbi je nastupilo 276 pasa s oko stotinu pasmina iz 11 država – Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Češke, Srbije, Slovačke, Rusije, Njemačke, Francuske i Litve.

Svi psi na izložbi su se kandidirali za nacionalnog prvaka u ljepoti – CAC. HR. Posebno su se natjecali ženke i mužjaci svaki u svom razredu. Sto se tiče razreda – kategorija njih je bilo više – štenad, najmlađi, mladi, međurazred, otvoreni (zreli), radni, šamponi i veterani. Svi psi na izložbi su najprije se natjecali po razredima, a najljepši od njih su se natjecali za titulu “Best of breed”.

Najljepši mladi psi…

U završnom dijelu izložbe u revijalnom dijelu uslijedilo je natjecanje “Best in show” gdje je izabran najljepši pas ovogodišnje nacionalne izložbe pasa u ljepoti koja je održana u Lovranu.

Američka akita u vlasništvu Doroftei Liliane (IT) najljepši je mladi pas izložbe, engleski koker španijel u vlasništvu Daile Rocchi (HR) osvojio je drugo mjesto, a treće stafordski bulterijer u vlasništvu Kaje Eržetič (SLO). Najljepši pas izložbe je posavski gonič u vlasništvu Daria Košare (HR), maltezeru u vlasništvu Velentine Bocak Ljubić (HR) pripalo je drugo mjesto, a treće engleski koker španijel u vlasništvu Daile Rocchi (HR).

Tijekom izložbe članovi opatijskog kinološkog društva prezentirali su rad s psima u obliku agility – kojom prigodom su psi uz pomoć vodica savladavali razne prepreke. Uspjehu ovogodišnje Nacionalne izložbe pasa u Lovranu svojim su zalaganjem i radom doprinijeli sami članovi Kinološkog društva Opatija, ali i Općina Lovran i NK “Lovran” koji su imali puno razumijevanja pri realizaciji ove kinološke manifestacije u Lovranu.

error: Content is protected !!