U oku kamere: 30 Gongova na Gradini prvukli mnoštvo posjetitelja @ Trsat

30_gongova_trsat_2016 (2)

Osmjesi na licima posjetitelja najbolje ocrtavaju emocije koje su u njima uspijeli pobuditi jedinstveni zvukovi i vibracije gongova na Trsatskoj gradini.

30_gongova_trsat_2016 (1)

Rijeka – Jedinstvene manifestacije još su se jednom pokazale kao pun pogodak 11. izdanja Ljeta na Gradini. Ova tradicionalna manifestacija koja se održava na jedinstvenom prostoru Trsatske gradine ponovo je privukla velik broj posjetitelja, usprkos nepovoljnim vremenskim prilikama. Posjetitelji su imali prilike doživjeti jedinstveno iskustvo zvuka gonga – najrezonantnijeg instrumenta i to u izvedbi 30 umjetnika iz 16 različitih zemalja pod vodstvom Don Conreaua – priznatog svjetskog umjetnika i pionira terapije zvukom koji kao UNICEF-ov ambasador putuje već godinama svijetom, šireći poruku mira raznovrsnim koncertima, predavanjima i performansima. Osmjesi na licima posjetitelja najbolje ocrtavaju emocije koje su u njima uspijeli pobuditi jedinstveni zvukovi i vibracije gongova na Trsatskoj gradini.

Organizatori Ljeta na Gradini zaista imaju razloga za zadovoljstvo obzirom na posjećenost ovogodišnjih manifestacija, na kojima ove godine nastupa čak 171 izvođač te na brojne pozitivne kritike.

Ljeto na Gradini nastavlja se u subotu, 20. kolovoza gostovanjem jednog od najpopularnijih glumaca regije – Zijaha A. Sokolovića s predstavom “CABAres CABArei”.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!