U oku kamere: Akcije trgovačkih centara ‘na čekanju’ @ Tošina

katalozi_tosina_trgovacki_centri_akcija

Akcijske cijene koje nude Lidl, Billa, Plodine, Mobil centar i JYSK ovaj put nisu stigle na sve predviđene adrese, a zapakirani buntovi završili su na podu bivše mesnice na Tošini.

Volosko – U potrošačkom društvu kojem smo dugi niz godina težili, a sada glibimo u raznim dozvoljenim i nedozvoljenim minusima jedno od svetogrđa koje se može dogoditi je izostanak omiljenog kataloga u poštanskom sandučiću s akcijskim ponudama.

Veliki trgovački centri koji se iz mjeseca u mjesec trude dostaviti informacije o najnovijim proizvodima ‘koji čekaju da ih baš vi kupite jer bez njih nikako ne možete živjeti’ ovaj mjesec će proći s nešto manjim prometom. Naime, na sreću ili nesreću mnogih kupaca, dio ovomjesečne ture kataloga završio je bačen u bivšu mesnicu na Tošini, a najpovoljnije cijene na tržištu vidjela je samo nekolicina nalaznika spomenutih kataloga kao i naš fotoreporter.

Iako u posljednje vrijeme često čitamo o namjerno nedostavljenim pošiljkama, odbačenim u bidone te na ostala neprikladna mjesta ovaj prizor zaslužio je jednu crticu s napomenom da su akcije u navedenim trgovinama u tijeku… Novčanike ‘na sunce’ i pravac u shopping.

[nggallery id=1017]

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!