U OKU KAMERE Aktivan vikend okrunjen pošiljkom s četiri tone namirnica i higijenskih potrepština za sabirni centar HCK-a

U OKU KAMERE Aktivan vikend okrunjen pošiljkom s četiri tone namirnica i higijenskih potrepština za sabirni centar HCK-a

volonter Lovro Kostelić

– Naš vrijedan volonter Lovro Kostelić nije do sada stigao preuzeti svoju nagradu za naj mladog volontera Liburnije „VoLi“ pa mu je priznanje uručeno usred volonterske akcije u GDCK Opatija, poručili su iz GDCK Opatija.

Opatija – Aktivnosti u Gradskom društvu Crvenog križa nastavljene su i tijekom vikenda, a vrijedni volonteri nakrcali su i ispratili dvije pošiljke prema Banovini.

– Naši volonteri i djelatnici su vrijedni cijeli vikend. Sortiraju se namirnice po vrsti i količini te slaže pomoć koju građani vrijedno donose svakog dana na čemu im od srca zahvaljujemo.Nakrcali smo i ispratili dva kamiona s četiri tone živežnih namirnica i higijenskih potrepština za sabirni centar HCK, a za volanom su bili Lazar Radmanović i Jadranko Topčagić. Zahvaljujemo i fast food-u Veloce by Roko na pizzama za naše volontere. Molimo građane da slušaju i prate upute Hrvatskog Crvenog križa. Pomoći mogu dostavom namirnica i higijenskih potrepština po popisu HCK te novčanom donacijom na sljedeći račun (Privredna banka Zagreb d.d.; IBAN: HR6923400091511555516; Model: HR 00; Poziv na broj: 770; Svrha: Za žrtve potresa u Hrvatskoj). Također, naš vrijedan volonter Lovro Kostelić nije do sada stigao preuzeti svoju nagradu za naj mladog volontera Liburnije „VoLi“ pa mu je priznanje uručeno usred volonterske akcije u GDCK Opatija, poručili su iz GDCK Opatija.

error: Content is protected !!