U oku kamere: Aktivni odmor i vježbanje u prvom redu do mora – Pogledajte kako izgleda Open Air Summer Fitness @ Opatija

Priliku za aktivni odmor posjetiteljima Opatije i domaćinima pružili su članovi udruge za ples i rekreaciju „UniQ“ koji su svoje sportsko-rekreativne programe smjestili u prvi red do mora, na plažu Slatinu, gdje se u ponedjeljak navečer okupilo velik broj ljubitelja aktivnog života.

Opatija – Aktivni odmor je jedan od najpopularnijih turističkih proizvoda, a vježbanja i rekreacije ne valja se odreći niti na ljetovanju kako bi se zadržala teško stečena forma. Znaju to i posjetitelji Opatije, ali i brojni domaći ljudi koji su odlučili spojiti svoju „potrebu za znojenjem“ sa svježim zrakom i prekrasnim pogledom na more.

Priliku za to pružili su im članovi udruge za ples i rekreaciju „UniQ“ koji su svoje sportsko-rekreativne programe smjestili u prvi red do mora, na plažu Slatinu, gdje se u ponedjeljak navečer okupilo velik broj ljubitelja aktivnog života.

Program „Open Air Summer Fitness“ traje do 31. kolovoza, a svakog ponedjeljka, srijede i petka održavat će se fitness programi za odrasle. Jutarnji termini, od 8 do 9 sati, namijenjeni su pilatesu i treningu nižeg intenziteta, a večernji, od 20 do 21 sat odvijat će se fitness aktivnosti uz glazbu (zumba i salastion).

– Svaki trening traje 60 minuta, a naplaćuje se 40 kuna po treningu. Ponijeti sa sobom bocu vode, ugodnu obuću i dobru volju – poručila je uime organizatora Melita Doričić.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi