U oku kamere: Armada Lovran i građani u radnoj akciji očistili očajno zapuštena školska igrališta

Kako su istaknuli članovi navijačke udruge, nekoliko dana prije početka školske godine, igrališta su bila u „očajnom stanju“, no sudionici akcije nisu „gubili vrijeme na prozivanje nadležnih niti utvđivanje tko je zakazao“. Drastičnu razliku u stanju igrališta prije i nakon Armadine intervencije, donosimo u galeriji na ovom linku

Lovran – Armada Lovran i građani ovog liburnijskog mjesta organizirali su se te proteklih dana u velikoj radnoj akciji očistili školska igrališta u Lovranu. Kako su istaknuli članovi navijačke udruge, nekoliko dana prije početka školske godine, igrališta su bila u „očajnom stanju“, no sudionici akcije nisu „gubili vrijeme na prozivanje nadležnih niti utvđivanje tko je zakazao“.

Akcija je pokrenuta nakon što su u Facebook grupi Ako si z Lovrana objavljene slike nereda, smeća, stakla, graje i drugih „nuspojava“ na dječjim igralištima. Vrlo brzo zatim u istoj grupi Armada Lovran objavila je poziv na akciju i skupilo se petnaestak razumnih i vrijednih ljudi koji su odradili sjajan posao.

Drastičnu razliku u stanju igrališta prije i nakon Armadine intervencije, donosimo u galeriji na ovom linku

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!