VIDEO, FOTO: Armada ‘obojala’ Stuttgart u bijelo

Armada u Stuttgartu...

Armada u Stuttgartu…

Tako primjerice, na niti jednom sportskom događaju u gotovo četiri godine postojanja portala, Liburnija.net nije imao toliko kolega – od Mladen Sinožića, Marina Ružića, Danijela Libera, Christiana Tominića – pa sve do znanih nam prijatelja koji ulijeću na zadatke ‘po potrebi’. Također, dodajmo da je put Njemačke otišao i Mauro, vjerojatno najmlađi navijač Rijeke na današnjoj utakmici u Stuttgartu! Nekoliko fotografija iz Stuttgarta pogledajte u nastavku teksta.

Opatijske snage!!!

Opatijske snage!!!

Stuttgart – Važnu utakmicu za NK Rijeku, ali i cijeli primorski kraj, mnogi navijači Rijeke nisu mogli propustiti, nego su se zaputili u 800 kilometara daleki Stuttgart bodrit naše nogometaše. Kolektivnom navijačkom ludili nije odolio niti dio redakcije Liburnija.neta, kao i mnogi čitatelji koji nam se putem maila i SMS-a javljaju i šalju fotografije. Prema napisanom glavnina navijača se smjestila u Koningstrasse, gdje sve vrvi od bijelih dresova i šalova, uz neizostavnu pjesmu.

Tako primjerice, na niti jednom sportskom događaju u gotovo četiri godine postojanja portala, Liburnija.net nije imao toliko kolega – od Mladen Sinožića, Marina Ružića, Danijela Libera, Christiana Tominića – pa sve do znanih nam prijatelja koji ulijeću na zadatke ‘po potrebi’.

Nogometaši Rijeke danas u Stuttgartu brane 2:1 iz domaće utakmice odigrane na Kantridi, a sudeći po navijačkoj podršci – buke, galame i navijanja neće nedostajati. Ajmo Rijeka, uz nadu da će se po završetku tekme oriti – Stuttgart, Stuttgart Auf Wiedersehen.

Mauro, vjerojatno najmlađi navijač Rijeke na današnjoj utakmici u Stuttgartu!

Mauro, vjerojatno najmlađi navijač Rijeke na današnjoj utakmici u Stuttgartu!

Nakon dvije generacija Libera, na red su stigle i dvije SInožića...

Nakon dvije generacija Libera, na red su stigle i dvije SInožića…

[nggallery id=987]

VIDEO: Stuttgart vs. RIjeka – pogled s tribina

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!