U oku kamere: Bambi Molestersi oduševili kastavsku publiku

bambi_molesters_kastav_2014_2

Energija koju Bambi Molestersi, svirali pred tisućama, stotinama ili desecima, odašilju sa stagea nemoguće je ne osjetiti. Prepoznala je to i publika u subotu, nagradivši bend nakon svake pjesme pljeskom te na kraju i pozivom na bis.

Kastav – Zbog obilne kiše koja je padala tijekom subote koncert Bambi Molestersa, umjesto na Crekvini održan je u sportskoj dvorani Kastav.

bambi_molesters_kastav_2014_1

Bambi Molestersi nastupili su pojačani s Lukom Benčićem na klavijaturama te Ozrenom Žnidarićem na saksofonu i Andrejem Jakušom na trubi. Oni koji su unatoč prolomu oblaka ipak odlučili podržati sisačke ‘surfere’ nisu požalili. Energija koju Bambi Molestersi, svirali pred tisućama, stotinama ili desecima, odašilju sa stagea nemoguće je ne osjetiti. Prepoznala je to i publika u subotu, nagradivši bend nakon svake pjesme pljeskom te na kraju i pozivom na bis.

A ‘bambiji’ su otprašili više od sat vremena svirke, od uvodne ‘Wanganui’, preko ‘Point Break’, ‘Wrong Turn’, ‘Last Ride’, pa ‘Kiss Off’, ‘Point of no Return’, ‘Goo Times’, do posljednje u regularnom djelu ‘Malaguenia’. Nakon kraćeg nagovaranja, vratili su se na bis i odsvirali i ‘Pearl Diving’, ‘La Brutta’, ‘Cecilia Ann’ i ‘Latinia’.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!