U OKU KAMERE Blues večer uz Staraje & MBB te RM conversation by Robert Mikuljan ispunila caffe bar Velebit

A da je bilo veselo i da publika vapi za ovakvim događajima moglo se vidjeti na svakom kantunu oko Velebita. Plesalo se po placi i ulici, a produkcija RTL-a koja je smještena u susjednom hotelu Mediteran rasplesala se po terasi.

Mošćenička Draga – Nakon serije večeri pobojanih jazzom u caffe baru Velebit na red je stigla i večer bluesa. Premijernu blues večer tako su realizirali Riccardo Staraj i Mauro Staraj pojačani s Midnight blues bandom, a sve je začinio RM conversation by Robert Mikuljan (truba i krilnica) i Aldo Foško (klavijature), kojima se na bini pridružio Bruno Mičetić (gitara).

– Bila je izuzetno dobra ljetna svirka s puno posjetitelja, kako domaćih tako i gostiju. Mi smo se predstavili s blues standardima i pet autorskih pjesama, tako da je publika mogla uživati u pravom akustičnom bluesu. Gosti su također bili izvrsni, njihov nastup dodatno je začinio Bruno Mičetić, a posebno moram pohvaliti Lorina Zovića iz tvrtke GIS koji nam je napravio odličan sound, istaknuo je Riccardo Staraj po završetku svirke te najavio svoj naredni nastup koji će se održati 28. kolovoza u Coco baru.

A da je bilo veselo i da publika vapi za ovakvim događajima moglo se vidjeti na svakom kantunu oko Velebita. Plesalo se po placi i ulici, a produkcija RTL-a koja je smještena u susjednom hotelu Mediteran rasplesala se po terasi. Koncertni serijal uz domaćine iz caffe bara Velebit organizira i Zajednica Talijana Mošćenička Draga, a sljedeći koncert trebao bi održati Edi East trance blues band.

error: Content is protected !!