U oku kamere: Britanac Christopher David Bouttle 9000. je ovogodišnji posjetitelj @ Matulji

Uz Christophera Davida na ljetovanje u Hrvatsku došla su njegova supruga Annabelle Deborah, te kćeri sedamnaestogodišnja Megan Elysia i trinaestogodišnja Isabella Amelia, a malu svečanost kod iznajmljivača zabilježilo je i naše oko kamere…

Matulji – Definitivno dolazimo opet, rekao je jubilarni matuljski 9000. gost ove godine, Christopher David Bouttle, jučer na maloj svečanosti koja se održala u Bregima kod iznajmljivača obitelji Kovačić. Uz Christophera Davida na ljetovanje u Hrvatsku došla su njegova supruga Annabelle Deborah, te kćeri sedamnaestogodišnja Megan Elysia i trinaestogodišnja Isabella Amelia.

Smještaj su izabrali preko jedne britanske turističke agencije u kojoj je villa Opatija Hills jedna među tri najbolje rangirane i to je bio jedini razlog odabira upravo ove lokacije.

– Željeli smo se odmoriti jer u Londonu živimo užurbanim životom i trebali smo pravi odmor koji nam ova vila pruža. Tu je bazen, ako poželimo otići na plažu odemo do Opatije ili Mošćeničke Drage, a Filip Kovačić nam za svaki dan preporuči i organizira večeru u drugom restoranu i mogu vam reći da smo oduševljeni, nastavio je Christopher David svoju priču. U svakom restoranu, kako je kazao, našli su neku posebnost, bilo da se radi o domaćim kolačima, savršenom roštilju, ribama odličnog okusa ili o vinima.

Svake godine ljetuju na drugom mjestu i do sada su prošli gotovo cijelu Europu. Ovo im je prva posjeta Hrvatskoj, ali definitivno ne i zadnja, jer oni, kao i njihovi prijatelji kojima će pričati o ljepotama i ponudi, dolaze opet.

– Jednostavno se snalazimo, sve je dobro označeno, domaćini su nam na raspolaganju, hrana je fantastična, sve je puno zelenila, zrak je čist… Sa zadovoljstvom smo slušali goste kako lijepo pričaju o našoj zemlji, iznajmljivačima, ponudi, o svemu što nudimo. Nadam se da ćemo svi zajedno privući još takvih gostiju koje će naša kvaliteta oduševiti i biti im poticaj za daljnje dolaženje u našu destinaciju, rekla je Marijana Kalčić, direktorica ureda TZO Matulji.

Davor Žic / PodUčkun.net