U oku kamere: Brojni glazbenici nastupili na velikom humanitarnom koncertu za Slavoniju

humanitarni_koncert_za_slavoniju_korzo_rijeka_2014 (4)

S riječke bine svoj glas u hrvatski eter pustili su mnogi glazbenici – Koktelsi, Šajeta i Shaionesi, Gerila, Duško Jeličić Dule i Bonaca, Let 3, Urban & 4, Putokazi, Morso, Atomsko sklonište, Krešo i kisele kiše, Keops, Gustafi, Blagdan Band, Belfast Food, En Face, The Panny Black Remedy, Riverpool i Alena Polić, dok je u drugim gradovima popis proširen s izvođačima poput Severine, Bareta i Majki, Marijana Bana, Gibonnija, Novih fosila i mnogih drugih… Nekoliko fotografija pogledajte u nastavku teksta…

Rijeka, Zagreb, Split – Kolektivnom izvođenjem pjesme ‘Samo je jedno’ sinoć je započeo veliki humanitarni projekt za Slavoniju. Naime, u tri hrvatska grada, Rijeci, Zagrebu i Splitu veliki broj estradnih umjetnika sudjelovao je u akciji kojom su se prikupljale donacije za poplavljenu Slavoniju.

Pogled s bine...

Pogled s bine…

S riječke bine svoj glas u hrvatski eter, ali i na Korzo, pustili su mnogi glazbenici – Koktelsi, Šajeta i Shaionesi, Gerila, Duško Jeličić Dule i Bonaca, Let 3, Urban & 4, Putokazi, Morso, Atomsko sklonište, Krešo i kisele kiše, Keops, Gustafi, Blagdan Band, Belfast Food, En Face, The Panny Black Remedy, Riverpool i Alena Polić, dok je u drugim gradovima popis proširen s izvođačima poput Severine, Bareta i Majki, Marijana Bana, Gibonnija, Novih fosila i mnogih drugih…

– Večer puna emocija i energije, nadam se da smo uspjeli potaknuti srca ljudi. Hvala Rijeka, kazao nam je po završetku nastupa Nikola Peršić iz Koktelsa.

Također, mnogi glazbenici odrekli su se svojih autorskih pjesama poput Damira Urbana, koji će sav prihod od pjesme ‘Budi moja voda’ donirati za Slavoniju. Prema danas objavljenim podacima, u jučerašnjoj akciji prikupljeno je preko 3 milijuna kuna, a donirati možete i dalje na broj telefona 060-9011.

[nggallery id=1209]

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!