U oku kamere: Carnival badminton turnir okupio trideset natjecatelja @ Matulji, Rukavac

carnival_badminton_turnir_matulji_2016 (2)

Po završetku sportskog djela održan je domjenak i feštica u caffe baru Damar u Rukavcu, uz Amigos band, nakon čega je fešta nastavljena u Maškaranom centru Permani.

carnival_badminton_turnir_matulji_2016 (5)

Matulji – Maškarani turnir u badmintonu, pod nazivom, Carnival badminton turnir održan je prošle subote u Školskoj-sportskoj dvorani u Matuljima. Trideset igrača iz Rijeke, Opatije, Rukavca, Zagreba i Slovenije, okušalo je svoje sportske vještine, a najbolji pojedinac u muškoj konkurenciji do 40 godina bio je Marko Šepić. Drugo mjesto osvojio je Vedran Doričić, a treće Dean Tomažić iz Slovenije. U konkurenciji +40, najuspješniji je bio Blaž Zakotnik iz Slovenije, drugo mjesto osvojio je Zoran Drašković, a treće Denis Udovičić.

carnival_badminton_turnir_matulji_2016 (4)

Maja Tuhtan bila je najuspješnija u kategoriji ‘žene singl’, drugo mjesto osvojila je Svetlana Katić, a treće Urška Tomažić iz Slovenije koja je u kategoriji ‘ženski parovi’ osvojila prvo mjesto sa Svetlanom Katić. U istoj kategoriji drugo mjesto osvojile su Marina Kirigin i Marta Smoljan, a treće Maja Tuhtan i Damjana Darišić.

Svetlana Katić i Dalibor Dorinko bili su najuspješniji par, Nataša Brozić i Blaž Zakotnik osvojili su drugo, a Urša i Dean Tomažić treće mjesto. U kategoriji muški parovi prvo mjesto osvojili su Igor Repše i Blaž Zakotnik, drugo Zoran Drašković i Denis Udovičić, a Velimir Dobrota i Dalibor Dorinko treće mjesto.

Po završetku sportskog djela održan je domjenak i feštica u caffe baru Damar u Rukavcu, uz Amigos band, nakon čega je fešta nastavljena u Maškaranom centru Permani.

carnival_badminton_turnir_matulji_2016 (3)

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!