U oku kamere: Celebrity Volosko

gelo_nina_sm…zajedničko poziranje, Nine i Ante, za liburnija.net magazin ovjekovječio je naš fotoreporter, na malom mulu…
Volosko – Sresti poznata lica iz svijeta glazbe, sporta, politike i bussinesa i nije neka novost u Voloskom.
Vrhunski restorani, Plavi podrum i Le Mandrać, svakodnevno svojom inovativnom kuhinjom i vrhunskom uslugom privlače mnoge goste, no ono što mnogima možda i nije poznato je činjenica da se u Voloskom ‘kuhaju’ i razne glazbene priče.
Ona najpoznatija je, naravno, vezana uz doajena hrvatske glazbene scene – Ljubu Kuntarića – dobitnika Porina za životno djelo. Još jedan glazbenik, Ante Gelo, sjajan kompozitor, aranžer i jazz gitarist, samozatajno radi na novim albumima mnogih hrvatskih zvijezda upravo u Voloskom.
Oliver Dragojević, Arsen Dedić, Gabi Novak, Tedi Spalato, Gibonni, Nina Badrić samo su neki od glazbenika s kojima surađuje Ante. Upravo ova potonja Nina Badrić, sinoć je posjetila Volosko što nije promaklo našem fotoreporteru. Zajedničko poziranje, Nine i Ante, ovjekovječio je naš fotoreporter, na malom mulu. Na slijedećoj dodjeli Porina, dobro obratite pažnju, možda je još jedan osvojeni kipić – isklesan u Voloskom.

Liburnija.net: Ante Gelo i Nina Badrić @ Volosko

Liburnija.net: Ante Gelo i Nina Badrić @ Volosko


N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!