U oku kamere: ‘CITY 45 20’ okupio osam dizajnerskih brendova i poznate manekenke

modna_revija_40_20_trsatska_gradina_modni_event (1)

Reviju su nosile poznate manekenke, tako su pistom pod zvjezdanim nebom Kvarnera u najnovijim kolekcijama prošetale Tina Katanić, Hana Hadžiavdagić Tabaković, Lana Gržetić, Anja Bijelić…

Rijeka – Trsatska gradina zasjala je prošle subote u duhu mode i ljepote u nezaboravnoj noći punoj iznenađenja.

modna_revija_40_20_trsatska_gradina_modni_event (2)

Modna revija okupila je brojne poznate osobe, svi prisutni imali su prilike vidjeti najnovije kolekcije čak osam brendova: Vjenčanice Biba, Hero4Heroes, modni atelier Sally, Peperoncina design, Lada Szabo Kajfež, salon Marie, Agjamal, Andy’s stuff by Andrea Anić. Reviju su nosile poznate manekenke, tako su pistom pod zvjezdanim nebom Kvarnera u najnovijim kolekcijama prošetale Tina Katanić, Hana Hadžiavdagić Tabaković, Lana Gržetić, Anja Bijelić… Kroz program sve prisutne je vodila Nikolina Miletić, model, manekenka i voditeljica riječke emisije Extravagant. Anja Bijelić predstavila je i svoje umijeće plesa na šipci koje je izazvalo oduševljenje svih prisutnih!

Zvijezde večeri bile su i dvije haljine, tzv. prva Riječka haljina dizajnerice Andree Anić, haljina koja predstavlja riječku multikulturalnost i zajedništvo raznolikosti. Haljinu s motivom morčića izradili su naši sugrađani utkajući gumbiće i na taj način unoseći svoju osobnost u ovu posebnu modnu priču, a haljinu je jučer premijerno prošetala Ivona Vunić.

modna_revija_40_20_trsatska_gradina_modni_event (3)

Druga haljina o kojoj će se zasigurno dugo pričati je haljina salona vjenčanica i večernjih haljina Marie iz Rijeke, haljinu koja svjetli nosila je Riječanka Lana Gržetić, a kao inspiracija za kraljevski plavu kreaciju poslužile su dizalice na Molo longu u Rijeci. Za prekrasan izgled djevojaka pobrinuo se tim vizažista Cinecitta kozmetike te Natural hair & beauty salon iz Rijeke. Posebne dekoracije potpisuje cvjetarna Gea, a za slatke zalogaje pobrinuo se obrt za proizvodnu slastica Princeza.

Festival mode na Trsatskoj gradini osim revije ugostio je modnu izložbu fotografija brendova Karla i Gepetto, presenting cornere Unikatnih torbica IB, AD sign by Andrea Dorotić, Gepetto naočale te Mirnu Sišul.

Sljedeće što nas očekuje u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini je književna večer ”Ri Lit na Gradini“ koje je zakazano za srijedu, 15. srpnja s početkom u 21:30 sati. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!