ERSTE AD

U OKU KAMERE Članice SDP-a Opatija spravile donatorski ručak za korisnike kuhinje Crvenog križa

Prvi je to ovosezonski donatorski ručak u prostoru opatijskog Crvenog križa, projekta koji je protekle godine realiziran s velikim uspjehom, pruživši mogućnost stanovnicima Opatije koji su u teškoj socioekonomskoj situaciji da pojedu kvalitetan i ukusan kuhani obrok.

Opatija – SDP Opatija jučer je pripremio donatorski ručak za korisnike kuhinje Crvenog križa Opatije. Prvi je to ovosezonski donatorski ručak u prostoru opatijskog Crvenog križa, projekta koji je protekle godine realiziran s velikim uspjehom, pruživši mogućnost stanovnicima Opatije koji su u teškoj socioekonomskoj situaciji da pojedu kvalitetan i ukusan kuhani obrok.

– SDP Opatija redovito potpomaže brojne aktivnosti opatijskog Crvenog križa, česti smo donatori Socijalne samoposluge, a rado smo se uključili i u ovaj projekt. Drago nam je da smo bili u mogućnosti barem na jedan dan uljepšati svakodnevicu naših sugrađana, a posebno se zahvaljujem našim vrijednim članicama koje su odvojile svoje vrijeme i trud kako bi pripremile ovaj obrok, kazao je predsjednik opatijskog SDP-a Fernando Kirigin.

 

error: Content is protected !!