U oku kamere: Članovi Dubioze Kolektiv razveselili mlade Primorjaše

Zahvaljujući pristupačnosti i nevjerojatnoj pozitivnoj energiji dečki iz Dubioze, mladim „primorjašima“ ovaj trening će zasigurno ostati u najljepšem sjećanju. Kako je proteklo druženje na bazenu provjerite u nastavku teksta…

Rijeka – Prošle subote, dan nakon velikog koncerta održanog u Dvorani mladosti, osvježenje u ustaljenu rutinu treninga na Bazenima Kantrida donijela je popularna grupa Dubioza Kolektiv. Naime, dečki iz Dubioze iznenadili su mlade nade Vaterpolskog kluba „Primorje Erste Bank“ i pridružili im se u bazenu.

– Mladi Primorjaši su u znak zahvale dečkima iz benda darovali za njih posebno izrađene kapice u žuto-crnim bojama, dok su oni sami nosili majice s natpisom „Dubioza Primorje Kolektiv“. Veselje koje je uslijedilo pravi je dokaz sinergije sportske i glazbene kulture što je najbolje naglasio predsjednik kluba Samir Barać, istaknuvši kako je intencija ovog druženja bila proširiti vidike mladim vaterpolistima, dodatno ih motivirati za rad i još napornije treniranje, te im pokazati da sport i glazba imaju mnogo zajedničkih točaka, pogotovo upornost koja je potrebna da bi se ostvario uspjeh.

Zahvaljujući pristupačnosti i nevjerojatnoj pozitivnoj energiji dečki iz Dubioze, mladim „primorjašima“ ovaj trening će zasigurno ostati u najljepšem sjećanju.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!