U OKU KAMERE Članovi Puhačkog orkestra Lovran održali sjajan koncert na trgu Sv. Jurja

Za ovaj ljetni koncert brojnim su posjetiteljima odsvirali aranžmane uspješnica brojnih glazbenih legendi te niz latinoameričkih i jazz evergreena.

Lovran – Na prepunom trgu Sv. Jurja u okolnostima ‘novo normalno’ članovi Puhačkog orkestra Lovran priredili su izniman koncert koji je okončan ovacijama i velikim aplauzom prisutne publike.

Za ovaj ljetni koncert su brojnim posjetiteljima odsvirali aranžmane uspješnica brojnih glazbenih legendi te niz latinoameričkih i jazz evergreena. Encanto, Flower Power tj. splet hitova iz 70′ godina, zatim Birdland, Guantanamera, The Girls of Jobim, Copacabana samo su neke od kompozicija čije su aranžmane izveli, pod dirigentskom palicom dirigenta Borisa Mohorića. U više skladbi su se iskazali članovi u solo dionicama koje su gledatelji popratili burnim aplauzima.

– Ovaj trg, kojeg bi mnogi gradovi poželjeli imati u svom sastavu, idealna je pozornica za ovakve nastupe. Uz ovakvu urbanu scenografiju pravi nam je užitak svirati, a i publika je oduševljena, rekao nam je David Kurti, član orkestra.

Koncert u trajanju od oko sat i pol uz neizbježan bis, okončan je kao i uvijek lovranskom himnom – Toronjerom.

error: Content is protected !!