U OKU KAMERE Darko Charlie Jurković, Zvone Šestak i Marko Lazarić održali nadahnut nastup u Caffe baru Velebit

Organizatori ove večeri najavljuju jazz i blues programe na terasi lokala koji se pokazao odličnom pozornicom u samom centru mjesta…

Mošćenička Draga – Jazz trio u sastavu Darko Charlie Jurković (gitara), Zvone Šestak (kontrabas) i Marko Lazarić (bubnjevi) nastupio je na terasi caffe bara Velebit ove nedjelje povodom svjetskog dana glazbe.

U odličnoj večernjoj atmosferi pred mnogobrojnom i uglavnom domaćom publikom puna tri sata svirao je ovaj sjajan trio koji po imenima spada u sam vrh jazz scene u Hrvatskoj. Glazbenici žedni nastupa puni entuzijazma i energije krenuli su u ovaj nezaboravni koncert koji je publika redovito nagrađivala aplauzima.

Iako se u Mošćeničkoj Dragi trenutno ništa ne događa ovaj je koncert bio prvi ‘postkorona’ nastup koji je najavio kakvo takvo kulturno ljeto. Naime osim Jerry Ricks blues festivala, Marinine i regate tradicijskih barki te turnira 3:3 u Brseču uz Gustafe, drugih manifestacija će nedostajati. No, organizatori ove večeri Riccardo Staraj u ime Općine Mošćeničke Drage i Silvano Mrak u ime caffe bara Velebit najavljuju jazz i blues programe na terasi lokala koji se pokazao odličnom pozornicom u samom centru mjesta. Ideja je da se nekoliko puta mjesečno održe slični programi koji će imenima izvođača i kvalitetom glazbe privuci i domaću i stranu publiku.

Najavljeno 2. izdanje Jerry Ricks blues festivala – Koroni u inat devet dana bluesa diljem Opatijske rivijere i Kastva

error: Content is protected !!