ERSTE AD

U oku kamere: Delegacija MO Ičići u posjeti kolegama @ Krk

icici_krk_mo_posjet (4)

U sklopu Dana otvorenih vrata obiteljskog turizma općine Dobrinj održani su posjeti tamošnjim kućama za odmor i agroturizmima, smotra kolača te sportska natjecanja.

Ičići – Prošle subote članovi Mjesnog odbora Ičići zajedno s nekoliko mještana posjetilo je općinu Dobrinj i mjesni odbor Čižići na otoku Krku.

U sklopu Dana otvorenih vrata obiteljskog turizma općine Dobrinj održani su posjeti tamošnjim kućama za odmor i agroturizmima, smotra kolača te sportska natjecanja. Naš kraj predstavili smo tortama od maruna i kroštulama kao i prigodnim poklonima koje nam je pripremila sumještanka Nada Klemenc. Druženje je nastavljeno u lovačkom domu Dobrinj gdje su snage odmjerile boćarske i kartaške ekipe Čižića i Ičića. U svim disciplinama slavile su naše ekipe.

– Domaćini su nas uz piće počastili marinadom i domaćim gulašom, a druženje je potrajalo do večernjih sati. Predsjednika MO Čižići, g. Škrabonju i načelnika općine Dobrinj, g. Komadinu pozvali smo u uzvratni posjet sljedeće godine u 9 mjesecu kada će biti održani 6. Dani Ičića, kazao nam je Marin Starčić, predsjednik MO Ičići.

icici_krk_mo_posjet (1)

icici_krk_mo_posjet (2)

icici_krk_mo_posjet (3)

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!