U oku kamere: Depresivno uz južinu!!! @ Kvarner

jugo_slatina_31_02_2014_3

Navedenim vremenskim prilikama najviše se vesele fotoreporteri, a jaka južina u srazu s grotama i mulićima obično daje impresivne fotografije iz kojih se iščitava snaga i moć mora.

Opatija – Vremenske prilike koje vladaju u posljednje vrijeme na našem području stvorene su za generalnu depresiju – dok bi blaža dijagnoza bila letargija.

Toplo, hladno, kiša, susnježica pa malo snijega (barem prema fotografijama naše čitateljice na privremenom boravku u Žejana), jugo, bura, tramontana s orkanskim predznacima pa opet kiša – za koju imamo osjećaj da nikad neće prestati.

Navedenim vremenskim prilikama najviše se vesele fotoreporteri, a jaka južina u srazu s grotama i mulićima obično daje impresivne fotografije iz kojih se iščitava snaga i moć mora. Spomenute fotografije izazivaju divljenje svih naših poznanika i prijatelja koji nemaju prilike uživo vidjeti igru valova na 5, 6 ili pak 7 bofora.

Naša draga čitateljica Iva danas je za svoj foto đir izabrala opatijsku Slatinu, a njezino viđenje južine pogledajte na nekoliko fotografija u nastavku teksta. I da, ako slučajno niste stigli napraviti đir, izbjegavati valovi i skidati sol s fotoaparata i mobitela – ne očajavajte – prema vremenskim prognozama i u narednom periodu južine neće faliti.

[nggallery id=1186]

N. C. / PodUčkun.net
Foto: Iva Stepčić

error: Content is protected !!