U OKU KAMERE Dječja pravobraniteljica i pomoćnica ministrice posjetile Dječji vrtić Opatija

U vrtiću ih je dočekala ravnateljica Sabrina Jelić koja ih je upoznala s radom i aktivnostima vrtića, a gošće su pohvalile izgled i uređenje novoizgrađenog kompleksa.

Opatija – Dječja pravobraniteljica RH Helenca Pirnat Dragičević i pomoćnica ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Maja Vučinić Knežević u pratnji zamjenice gradonačelnika Grada Opatije Vere Aničić posjetile su dječji vrtić na Punta Kolovi.

Dječja pravobraniteljica i pomoćnica ministrice borave u Opatiji povodom održavanja europske konferencije „Gradimo bolju Europu s djecom: pridružite nam se!“ u organizaciji mrežne organizacije Eurochild te 14. Susreta Dječjih vijeća Hrvatske.

U vrtiću ih je dočekala ravnateljica Sabrina Jelić koja ih je upoznala s radom i aktivnostima vrtića, a gošće su pohvalile izgled i uređenje novoizgrađenog kompleksa. Također su istaknule kako grad Opatija s pravom nosi titulu grada prijatelje djece, što ovih dana i u praksi pokazuje kao domaćin europske konferencije o dječjom participaciji.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net