U OKU KAMERE dm predao donaciju Dječjem domu „Ivana Brlić Mažuranić“ @ Lovran

U OKU KAMERE dm predao donaciju Dječjem domu „Ivana Brlić Mažuranić“ @ Lovran

Ravnateljica Djecjeg doma, Suzana Mravinac i podrucna menadzerica dm-a, Andjeljka Ramljak

Uz podršku kupaca dm osigurao ukupno 93 tisuća kuna za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi…

Lovran – U sklopu dm-ove inicijative koju su građani tijekom siječnja podržali kupnjom odabranih proizvoda u dm-u, Dječjem domu „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Lovrana dm je predao donaciju u iznosu 13.378 kn. Donaciju dm-a Dječji dom je namijenio za opremanje prostora, nabavu uređaja i edukativnih pomagala te svakodnevnih potrepština kako bi za svoje štićenike osigurao ugodniju i poticajniju svakodnevicu. Zahvaljujući podršci kupaca koji su se priključili inicijativi „I zima toplo srce ima“ dm je osigurao donaciju vrijednu ukupno 93.646 kuna za domove i centre za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Vinkovcima, Splitu, Slavonskome Brodu, Puli, Osijeku, Lovranu i Karlovcu, koji svakodnevno brinu za više od 400 djece.

– Kao odgovoran član zajednice dm uvijek želi biti primjer drugima. Svakog siječnja putem kampanje „I zima toplo srce ima“ želimo pomoći najosjetljivijim skupinama u društvu, a ove godine nam je pripala čast da pomognemo djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Nadam se da smo ovom kampanjom doprinijeli senzibilizaciji javnosti te da smo napravili jedan mali korak ka ugodnijem boravku djece u domovima i centrima, naglasio je Ivan Horvat, menadžer marketinga i PR-a u dm-u.

U domovima i centrima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi djeca borave stalno ili privremeno, a tamo se za njihov odgoj, obrazovanje, školovanje, zdravlje i sve druge potrebe svakog pojedinog djeteta brinu stručni radnici. Popis domova i centara za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi za koje je dm osigurao donaciju potražite na linku.

error: Content is protected !!