U oku kamere: Donacije prikupljene u Old school pubu i Eugenianu uručene mališanima @ Lovran

donacija_eugenian_osp_2015 (3)

Mališanima pokloni, a vrijednim aktivistima zahvalnice, uz posebnu zahvalu svim gostima spomenutih ugostiteljskih objekata na doniranim stvarima.

donacija_eugenian_osp_2015 (2)

Lovran – Higijenske potrepštine, slatkiši, školski pribor, papuče, roba, igračke za razvoj motorike, pribor za likovni samo je djelić doniranih stvari koje je ekipa iz Old school puba i caffe bara Eugenian prekjučer odnijela mališanima Doma za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu.

Mališanima pokloni, a vrijednim aktivistima zahvalnice, uz posebnu zahvalu svim gostima spomenutih ugostiteljskih objekata na doniranim stvarima. Podsjetimo, akcija je startala prošlog tjedna u Eugenanu, svaki donator na dar je dobio kalendar i piće, a kulminaciju je dosegnula velikim humanitarnim koncertom održanom u Old school pubu na kojem su nastupili bandovi Muhe bez glave i Take it Dee Dee – Ramones cover band.

donacija_eugenian_osp_2015 (1)

– Koristim ovu priliku da vam zahvalim na inicijativi koju ste pokrenuli. Ovakvim akcijama direktno se podiže razina kvalitete života djece u našem domu. Ova humanitarna akcija mi se posebno sviđa, jer se vidi da je uloženo jako puno vremena i volje da se ova akcija pripremi i moram napomenut da smo jako sretni i zadovoljni što ste baš nas izabrali. Trenutno skrbimo o 42 štićenika, koje će zasigurno ova akcija razveseliti i uljepšati im blagdane. Posebno se vesele pripremljenom kalendaru, za čije je fotografije zaslužan fotograf Petar Kurschner Jr., a koji će osim podsjetnika na akciju, dvanaestorici mališana ostati kao trajna uspomena, istaknula je Suzana Mravinac, ravnateljica Doma prilikom nedavne najave same akcije.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!