U oku kamere: Doručak s Djedom Mrazom najveća predbožićna atrakcija u Amadria Park hotelima

Svaki mali gost prenio je Djedici svoje želje ispod bora, a druženje je nastavljeno uz veseli božićni koncert popularnog Endija.

Opatija – Sunčano predbožićno nedjeljno jutro i ove je godine započelo uz tradicionalni Doručak s Djedom Mrazom u organizaciji Amadria Park hotela. Doručak je ove godine održan u novouređenom restoranu Veranda (hotel Gardenija), a kao i obično i ove se godine tražila ulaznica više pa su organizatori doručak i druženje s Djeda Mrazom i njegovim vilenjacima organizirali u dva termina.

Mališane su na fantastično uređenom i iznimno bogatom blagdanskom buffet stolu dočekali slatki linzeri, muffini, keksići, browniji, palačinke uz čašu mlijeka ili kakaa i razgovor s omiljenim Djedom Mrazom za najljepši početak blagdana.

Svaki mali gost prenio je Djedici svoje želje ispod bora, a druženje je nastavljeno uz veseli božićni koncert popularnog Endija. Da se uz njegove hitove redovito zabavljaju, mališani su dokazali pjevajući sve njegove najpoznatije hitove.

Mališane je animirao i mađioničar Leo kao i Djed Mraz koji je sa svojim vilenjacima zajedno s njima plesao i uživao u sunčanoj nedjelji i predblagdanskom druženju na terasi Continentala.

Kao i prethodnih godina, točno u 12 sati na terasi hotela Milenij održao se i tradicionalni božićni koncert na kojemu su ove godine, uz pratnju ženske vokalne skupine, nastupili Ivana Galić i Darko Horvat u gospel programu ‘I believe’. Radi se o dvoje iznimnih glazbenika koji redovito nastupaju na velikim svjetskim pozornicama i osvajaju nagrade struke u kategorijama gospel / traditional / folk. Svojim izvrsnim interpretacijama poznatih melodija američke duhovne glazbe savršeno su se uklopili u božićni ugođaj terase Milenija ali i cijele Opatije.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!